Как да направите поръчка

Изберете желаният вид ветроупорна завеса от менютата или снимките. Изборът на вид зависи основно от конструкцията върху която ще се поставя завесата.

Въведете данните за необходимия Ви продукт:

- цвят на канта /щракнете върху съответния цвят/;

- ширина на завесата в сантиметри;

- височина на завесата в сантиметри;

- дебелина на материала /кристала/ от който да бъде изработена завесата.

При въвеждане на тези данни, над бутона "В кошницата" ще се визуализира единичната цена на завесата. Можете да промените параметрите на завесата и да видите как това се отразява на цената й.

Ако желаете завесата да има врата с ципове, поставете отметка в съответното поле.

В полето "Описание на завесата" въведете допълнителна информация за необходимата Ви завеса: височина в ляво и дясно, ако е с неправилна форма; разстояние до вратата, ако желаете вратата да не е в средата на завесата; Можете да въведете и всяка друга информация, която считате за особенност на завесата.

В полето "К-во" въведете необходимия Ви брой завеси от този вид и размер. Ако са Ви необходими завеси с друг размер, трябва да ги въведете отделно.

Натиснете бутона "В кошницата" за да потвърдите данните за завесата.

След като добавите всички необходими завеси в "Кошницата", можете да преминете към финализиране на поръчката. За целта изберете "Количка" от менюто горе в дясно.

Ще видите списък със всички завеси в поръчката Ви. Ще видите и общата дължима сума, намалена със съответните отстъпки.

Ако всичко е наред, натиснете бутона "Плащане".

Ако сте наш стар клиент, трябва да влезете в системата. Можете да се регистрирате. Ако не желаете да правите постоянна регистрация, можете да изберете "Плащане като гост". Натиснете бутона "Продължете" и въведете данни за контакт с Вас и адрес за доставка. Най-важно е да въведете телефон за контакт за да можем да се свържем с Вас при възникнали въпроси. Ако не е въведен телефон за контакт, поръчката Ви няма да бъде обработена. Натиснете отново бутона "Продължете".

Избиране на метод на доставка: По подразбиране доставяме завесите с куриер "Еконт Експрес". Въведете точен адрес за доставка. Разбираме, че е малко неудобство да въведете адреса си втори път, но това гарантира точност на доставката и е изискване на куриерите. Натиснете бутона "Продължете".

Ако имате допълнителни забележки към поръчката, можете да ги въведете. Преминете към последната стъпка с натискане на бутона "Продължете". Ще видите рекапитулация на поръчката си. Ако желаете да я потвърдите, натиснете бутона "Потвърди поръчката".

Срокът за изпълнение на поръчките варира в зависимост от сезонното натоварване - за конкретния срок ще бъдете уведомени при потвърждаване на поръчката. При изпълнение на поръчката ще се свържем с Вас за да очаквате доставката.

Ако имате въпроси, винаги можете да се свържете с нас на тел. 0888 496 767, 0885 110 984 и на тел. 0885 160 040.