Онлайн магазин за
Лентови завеси

Лентовите завеси служат за преграда, като същевременно дават възможност за лесно преминаване през тях. Най често имат индустриално приложение, като осигуряват възможност за преминаване на транспортна техника /мотокари, транспалетни колички/. Използват се и при ветрозащита на заведения - ресторанти, барбекюта, навеси.
Лентовите завеси се използват и като температурна бариера в хлдилни камери и хладилни камиони.

Още информацияsend Поръчайте!send

Специални предложения

Възползвайте се от промоциите с които насърчаваме онлайн поръчките:

5% отстъпка за онлайн поръчки

Безплатна доставка до офис на Еконт Експрес

Описание на продукта

Характеристики на произвежданите от нас лентови завеси

Лентовите завеси се състоят от два слоя PVC кристал. Всеки слой има вертикални срязове през 20см. Срязовете на двата слоя се разминават така, че при спусната завеса между отделните ленти не остава пролука.

В горната част на завесата има джоб от синтетичен брезент, който служи за нейното закрепване. В него обикновено се поставя метален профил или дървена греда, които вече се монтират над целевия отвор.

Можете да изберете различна дебелина на използвания материал - 0.6мм, 0.8мм и 1.0мм. Препоръчителната дебелина е 1.0мм. Завесите с дебелина на кристала 0.6мм се използват основно за комарници.

Този вид завеси имат разширено приложение в хранително-вкусовата индустрия.

При поръчка, можете да изберете цвят на горния кант /джоб/. По изискване на клиента може да се промени ширината на лентите.

Вижте още информация за ветроупорни завеси

Натиснете някой от следните линкове:

Обадете ни се!