ВЕТРОБРАН ЗА ЧАДЪР С ШИРИНА 3,5м. с врата с ципове

Целта на ветробрана с врата е да се осигури вход при пълно затваряне на един или повече чадъри. Когато направите плътна стена около конструкциите е необходимо да осигурите място за вход и изход. Това е предназначението на този вид пано.

Имайте в предвид, че това не е класическа врата, която се отваря с крило. Циповете осигуряват възможност част от пано да се повдигне или разгърне за да се премине през нея.

В долната част металната конструкция е прекъсната там, където е вратата. В местата на прекъсване има допълнителни стъпки за монтаж към пода.

„ВЕТРОБРАНЪТ ЗА ЧАДЪРИ“ има собствена сглобяема метална конструкция, изработена от профил 15х15мм и прахово боядисана в бял цвят. Сглобява се лесно чрез вмъкване на един детайл в друг. Височината му се регулира в диапазона 1,95 – 2,25 метра чрез повдигане на планките – стъпки.

„ВЕТРОБРАНЪТ ЗА ЧАДЪРИ“ се произвежда от прозрачен PVC кристал с дебелина 0.6мм – гъвкав и устойчив материал.

Кантовете му са от синтетичен брезент в избран от Вас цвят. Ширината на кантовете е 10см. Металната конструкция се поставя в джобовете на кантовете и е видима само в ъглите на завесата.

„ВЕТРОБРАНЪТ ЗА ЧАДЪРИ“ се закача към конструкцията на чадъра в три точки чрез велкро /котешко езиче/. Този начин на закачане дава възможност бързо да демонтирате ветробрана. В следствие на това, той не се води стационарна конструкция и не е необходимо да изготвяте проект за него в съответната община.

Стъпките на ветробрана могат да се дюбелират към настилката, но по-често нашите клиенти ги затискат с тротоарни плочки.

Чрез няколко „ВЕТРОБРАНИ ЗА ЧАДЪРИ“ можете да затворите чадър от всички страни или да ги комбинирате по Ваше желание като доближите плътно два или повече чадъра един до друг.

„ВЕТРОБРАНЪТ ЗА ЧАДЪРИ“ е изключително подходящо място за поставяне на реклама, както на Вашето заведение, така и на друг рекламодател.Такива рекламодатели най-често са производители на бира, кафе или безалкохолни продукти. При необходимост можем да поставим рекламен надпис върху ветробранът със самозалепващо фолио. Надписите не са включени в посочената цена.

Ветробран за стандартен чадър с врата с ципове

  • 275,40 лв.


Възможни вариантиЕтикети: Ветробран, Чадъри